Ο καιρός για Τρίτη 24-11-2015

kairos_10
Διαβάστε επίσης

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και την Ήπειρο, περιμένουμε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015. Οι βροχές σταδιακά θα επεκταθούν στη Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό και Βόρειο Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το βράδυ, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Παλαιότερα άρθρα: