Ο καιρός σήμερα

WE4ATHERPIC
Διαβάστε επίσης

Για σήμερα Τρίτη προβλέπονται βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια της χώρας και καταιγίδες στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Αναλυτικά:

ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά προσκαιρα μέχρι 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών . Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ :Νεφώσεις με σποραδικε βροχές και κυρίως στα νότια καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από10 ως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Τοπικές νεφώσεις. Σποραδικές βροχές κυρίως στην Κρήτη όπου είναι πιθανό να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo

Παλαιότερα άρθρα: