Ο καιρός σημέρα

PSIXALESVROXIS
Διαβάστε επίσης

Για σήμερα Πέμπτη προβλέπονται τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέον από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ.

Αναλυτικά:

 ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και τη νύχτα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ :Λιγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες από το απόγευμα στο Ιόνιο και την δυτική Πελοπόννησο. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από10 ως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που το βράδυ θα ενταθούν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo

Παλαιότερα άρθρα: