Ο καιρός σήμερα: η πρόγνωση για τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

kairos_simple
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα: Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο όπου οι νεφώσεις αναμένεται να αναπτυχθούν προς το μεσημέρι. Βροχές θα σημειωθούν σε όλη την ηπειρωτική χώρα, στα νησιά του Ιονίου αλλά και κατά τόπους στα νησιά του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου. Καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 11 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 23, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 26 και στην Κρήτη από 11 έως 26.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σταδιακά σε νότιους ίδιας έντασης. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι αρχικά βόρειοι άνεμοι 2 έως 4 μποφόρ θα στραφούν στη διάρκεια της ημέρας σε νότιους 3 έως 5 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι έως 3 μποφόρ, θα γίνουν από το πρωί νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

 

Παλαιότερα άρθρα: