Ο καιρός σήμερα: Συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας την Τρίτη

weather pattern
Διαβάστε επίσης
Για σήμερα Τρίτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά.
Αναλυτικά:
ΑΤΤΙΚΗ: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 21 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ :Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Πιθανότητα ασθενών βροχών από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 22 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo
Παλαιότερα άρθρα: