Ο καιρός σήμερα

KAIROS
Διαβάστε επίσης

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανώς στις νοτιότερες περιοχές του ανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 και τη νύχτα πιθανόν 8 μποφόρ.

Αναλυτικά:

 ΑΤΤΙΚΗ: ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα πιθανόν να σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τοπικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά μεταβλητοί 3 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 22 βαθμούς Κελσίου.

 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά 6 και τοπικά 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ :Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Οι άνεμοι νότιοι 4 ως 6 μποφόρ και από το βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο βορειοδυτικοί 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo

Παλαιότερα άρθρα: