Ο καιρός: συνεχίζονται οι βροχές την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

kairos_simple
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τα φαινόμενα πάντως να έχουν περιοριστεί στη Βόρεια Ελλάδα.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από τα μεσάνυχτα έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες εντοπίζονται στην Πελοπόννησο και το νομό Θεσσαλονίκης, όπου έχουν προκληθεί σημαντικά και εκτεταμένα προβλήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 18 έως 28 στην Ήπειρο και την υπόλοιπη Μακεδονία, από 16 έως 33 βαθμούς στη Θράκη, από 16 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 28 στις Κυκλάδες και στις Σποράδες, από 17 έως 33 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και από 25 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 στο Κεντρικό Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι, στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στα Δωδεκάνησα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Παλαιότερα άρθρα: