Ο Κακλαμάνης πέταξε έξω τον Δ. Σταμάτη από τη συνεδρίαση του ΠΣ της Νέας Δημοκρατίας

kaklamanis-stamatis
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Έμεινε άναυδος προς στιγμήν ο Δημήτρης Σταμάτης, γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός επικρατίας, όταν προσπάθησε να μπει στο χώρο όπου συνεδρίαζε το Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ Σταμάτης δεν είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου, ωστόσο δεν περίμενε την αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος τον ρώτησε αυστηρά «είστε μέλος κύριε;» μόλις εκείνος εμφανίστηκε στην πόρτα.

Μετά το ξάφνιασμα του βουλευτή της ΝΔ ακολούθησε και η συνέχεια από τον κ Κακλαμάνη ο οποίος το είπε κοφτά «Περάστε έξω παρακαλώ».

Ο κύριος Σταμάτης έκλεισε αμέσως την πόρτα, υποθέτουμε σοβαρά ενοχλημένος και κατευθύνθηκε αλλού.

Ίσως μιλάμε για μικρά δείγματα του τι έχει να επακολουθήσει στις επερχόμενες διεργασίες για  τα εσωκομματικά ζητήματα στη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται πως σχεδόν όλες οι ομάδες εντός ΝΔ τείνουν να συγκλίνουν σε ένα αντισαμαρικό μέτωπο το οποίο αναμφίβολα θα θέσει ζήτημα ηγεσίας και παράλληλα αλλαγή ιδεολογικής κατεύθυνσης του κόμματος.

Βέβαια είναι εδώ και καιρό γεγονός ότι στη ΝΔ έχουν μπλέξει την «ιδεολογική κατεύθυνση» με το «από πού ψαρεύουμε ψηφοφόρους», αφού η πολιτική συζήτηση αναφέρεται περισσότερο σε ζητήματα πολιτικής επικοινωνίας και λιγότερο σε ζητήματα πολιτικών θέσεων.

Παλαιότερα άρθρα: