Ο Καραγκούνης καταγγέλει σενάρια συνομωσίας και διαψεύδει συνεργασία με τον Τζιτζικώστα

karagounis1
Διαβάστε επίσης

“Δίνουμε περισσότερη ένταση σε κάτι που δεν υπάρχει και δεν είναι η ουσία, δεν ισχύει”, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης αναφορικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγω για υποστήριξη της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα ως αιτία παραίτησής του από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

“O εκπρόσωπος του κόμματος, είναι προνόμιο του εκάστοτε αρχηγού και για αυτό θεώρησα ότι πρέπει να κάνω το αυτονόητο από τη στιγμή που υπάρχει υπηρεσιακός πρόεδρος, να παραιτηθώ από τη θέση” είπε ο κ.Καραγκούνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Απέδωσε τις ερμηνείες της παραίτησης του σε “σενάρια συνωμοσίας στα οποία αρέσκονται οι δημοσιογράφοι”.

Ο κ.Καραγκούνης τάχθηκε υπέρ της ανανέωσης του κόμματος, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι μόνο ηλικιακό μέγεθος και λέγοντας ότι “η ανανέωση στις δομές και στην πολιτική πρέπει να ισχύσουν την πράξη” ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι “η παράταξη είναι ενωμένη και στρατευμένη της χώρας” και ότι “μια σταθερή κεντροδεξιά θα εγγυηθεί το μέλλον”.

“Είναι υποχρέωση μας να αλλάξουμε”, είπε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος προσέθεσε ότι “ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει πως θα κινηθεί η ΝΔ στο επόμενο διάστημα, πως θα απαλλαγεί η ελληνική κοινωνία από τα επίχειρα του μνημονίου” και ότι περιμένει τις θέσεις των υποψηφίων προέδρων για να σχηματίσει άποψη. Τέλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Θα βγει πρόεδρος όποιος πείσει».

Παλαιότερα άρθρα: