Ο Μπερμπάτοφ παραχώρησε συνέντευξη… στον εαυτό του: «Είμαι θυμωμένος»

9786c8cbe15863ade04da2dd1fe84723_XL
Διαβάστε επίσης

Σε μία πρωτότυπη όσο και ξεχωριστή κίνηση προέβη ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, παραχωρώντας συνέντευξη… στον εαυτό του, μέσω της οποίας απαντάει σε ερωτήσεις του ίδιου στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο Βούλγαρος σταρ του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πως είναι απογοητευμένος και θυμωμένος που δεν αγωνίζεται και δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα που τον πληρώνει με αρκετά χρήματα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να φύγει από τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα γράφει:

Συνέντευξη με τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, που έγινε από τον δημοσιογράφο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. (Στις ερωτήσεις χρησιμοποιεί τα αρχικά JDB=Journalist Dimitar Berbatov και στις απαντήσεις DB).

Γεια, πως αισθάνεσαι;

«Γεια, είμαι καλά αλλά απογοητευμένος γιατί χάσαμε από την ΑΕΚ και γιατί πήρα μία κόκκινη κάρτα».

Νομίζεις ότι ήταν κόκκινη κάρτα;

«Ναι, ήταν δίκαιη η κόκκινη κάρτα που πήρα. Ο παίκτης της ΑΕΚ με κρατούσε και προσπαθούσε να πάρει καλύτερη θέση από εμένα μέσα στην περιοχή και η αλήθεια είναι ότι ήμουν εκνευρισμένος και θυμωμένος και αυτό με έκανε να τον χτυπήσω. Για αυτό πήρα άλλωστε και την κόκκινη κάρτα. Αυτή η πράξη δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του ποδοσφαίρου μου, παρότι φάνηκε διαφορετικά. Φυσικά και ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κάτι ανόητο μέσα στο παιχνίδι».

Γιατί ήσουν τόσο εκνευρισμένος και θυμωμένος;

«Έβλεπα στο παιχνίδι την ΑΕΚ να προηγείται χωρίς να είναι τόσο καλή και δεν μπορούσα να αγωνιστώ και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Αυτό ήταν ένα ντέρμπι στην Ελλάδα και εγώ ήρθα για να αγωνίζομαι σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες, στους οποίους με την εμπειρία μου και τις ικανότητες μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου και όχι να μένω στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα! Τελικά όμως γίνεται το αντίθετο…»

Και είσαι τόσο απογοητευμένος εξαιτίας αυτού;

«Φυσικά. Όταν δεν παίζω δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι έδειξα τη δυσαρέσκεια μου σε έναν αντίπαλο. Δεν είμαι ένας παίκτης που μπλέκει σε αψιμαχίες και αυτό είναι γνωστό και σε αυτή την περίπτωση το έχω μετανιώσει».

Και τώρα;

«Τώρα θα υποστώ τις συνέπειες. Πιθανότατα θα απουσιάσω από τρία παιχνίδια και για αυτό θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου».

Κάποια ΜΜΕ λένε ότι δεν θέλεις να παίξει πια για τον ΠΑΟΚ;

«Για αυτό έδωσα συνέντευξη σε εσένα και όχι σε ανθρώπους που ανακαλύπτουν ειδήσεις. Όλα αυτά είναι ανοησίες που έχουν ως στόχο να βλάψουν την ομάδα ή για να πουν στον κόσμο «Κοίτα τον, το αστέρι δεν αγωνίστηκε και πήρα και κόκκινη κάρτα». Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Όταν δεν αγωνίζομαι είναι στενοχωρημένος και θυμωμένος. Νιώθω τεράστια ευχαρίστηση για το ποδόσφαιρο ακόμα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν παίζω στην ομάδα που με πληρώνει τόσο καλά χρήματα, μία περιγραφή όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο και να δώσω στην ομάδα τις ικανότητες που έχω και έχω αποδείξει στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία μου. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι δύσκολο να κρύψεις την απογοήτευση σου. Αν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο σταματούσε τότε θα σταματούσα να είμαι θυμωμένος και να φωνάζω και να χειρονομώ στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό θα σήμαινε ότι για το ποδόσφαιρο και όποια ομάδα αγωνιζόμουν δε θα νοιαζόμουν. Το πάθος θα είχε φύγει… Αλλά αυτό δε συμβαίνει τώρα με εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα και μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα και αν αυτό καμιά φορά έχει ως αποτέλεσμα μία κόκκινη κάρτα…»

Παλαιότερα άρθρα: