Ο Νετανιάχου είναι τόσο αντιισλαμιστής που έγινε και αντισημίτης

Mossad  netaniaxou
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Βασικό χαρακτηριστικό του φασίστα, ακόμη και αναγνωριστικό του, είναι ότι χρησιμοποιεί την ιστορία κατά το δοκούν και με τρόπο βέβηλο και αντιεπιστημονικό.

Αυτό έκανε και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου, ο οποίος απασφάλισε και δήλωσε ότι «Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους εβραίους εκείνη την εποχή, ήθελε να απελάσει τους εβραίους. Και ο Χατζ Αμίν αλ-Χουσεϊνί είπε: «Εάν τους απελάσεις, θα έρθουν όλοι εδώ (στην Παλαιστίνη)»» .
Σύμφωνα με τον Νετανιάχου, ο Χίτλερ ρώτησε τον Μεγάλο Μουφτή τι να κάνει με τους εβραίους και εκείνος του απάντησε: «Να τους κάψεις».

Σύμφωνα με Το Βήμα, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στο Ισραήλ έκανε λόγο για «επικίνδυνη διαστρέβλωση της ιστορίας». Ο Ισαάκ Χέρτσογκ κάλεσε τον Νετανιάχου να ανασκευάσει αμέσως σημειώνοντας ότι οι δηλώσεις του ισραηλινού πρωθυπουργού «υποτιμούν το Ολοκαύτωμα, τον ναζισμό και τον ρόλο του Χίτλερ στην τρομερή τραγωδία του λαού μας».

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης, Σάεμπ Έρεκατ, δήλωσε: «Είναι μια θλιβερή ημέρα για την ιστορία όταν ο ηγέτης της ισραηλινής κυβέρνησης μισεί τον γείτονά του τόσο πολύ που είναι πρόθυμος ακόμα και να αθωώσει τον πιο περιβόητο εγκληματία πολέμου της ιστορίας, τον Αδόλφο Χίτλερ, για τη δολοφονία έξι εκατομμυρίων εβραίων».

Δηλαδή ο Νετανιάχου, προκειμένου να στοχοποιήσει ακόμη περισσότερο το ισλάμ και να το δαιμονοποιήσει στα μάτια των πολιτών του, προσέβαλε και παραχάραξε και αυτήν ακόμη την ιστορία των εβραίων.

Πάντως ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Ζάιμπερτ, ξεκαθάρισε: «Όλοι οι Γερμανοί γνωρίζουν την ιστορία της δολοφονικής ρατσιστικής μανίας των Ναζί που οδήγησε στην ρήξη με τον πολιτισμό που ήταν το Ολοκαύτωμα» και συμπλήρωσε «Αυτό διδάσκεται στα γερμανικά σχολεία και υπάρχει καλός λόγος γι” αυτό, καθώς δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί. Και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αλλάξουμε την οπτική της ιστορίας μας κατά κανέναν τρόπο. Γνωρίζουμε ότι η ευθύνη για αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι γερμανική και σε μεγάλο βαθμό δική μας».

Αυτό που είναι βέβαιο είναι εκείνο που ένας συνάδελφος από το RP, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook. Τη δήλωση Νετανιάχου θα μας τη χτυπάνε οι όπου γης νεοναζί, για πάντα.

Παλαιότερα άρθρα: