Ο Νικολόπουλος στον Ρακιτζή για σκάνδαλο του Μπόμπολα

DIAPLOKI
Διαβάστε επίσης

Ζήτησε ονόματα ο «παρά τω Πρωθυπουργώ», Δημ. Σταμάτης. Ονόματα για τα σκάνδαλα που καλύπτει ή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου…

«Είναι τόσα», είπε ο κ. Ν. Νικολόπουλος, «που ο χρόνος της ομιλίας από το Βήμα της Βουλής δεν επαρκεί. Καταθέτω έναν τόμο 120 σελίδων και αφορά την υπόθεση των σηράγγων «Καλλιδρομίου – Όρθρυος» (ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ ), όπου έκαναν πάρτι οι εθνικοί εργολάβοι …χάρη στη ΔΙΑΠΛΟΚΗ τους με την κυβέρνηση…»

Μήπως θέλετε και διευθύνσεις, κ Σαμαρά;

«Χθες», είπε ο κ Ν. Νικολόπουλος, «πήγα στην κ Ράικου, στον κ. Ρακιντζή και στον κ. Γεωργουλέα και τον παρέδωσα. Κατέθεσα μαζί και μια αναφορά για τη μη εφαρμογή του νόμου σε ποινική υπόθεση που αφορά ΟΣΕ-ΕΡΓΟΣΕ και τους εθνικούς εργολάβους».

Συνεχίζει ο κ. Νικολόπουλος: «Και τι με ρωτάει ο κ Ρακιντζής; -Κύριε Νικολόπουλε, ποιον αφορά αυτή η υπόθεση και έχει κολλήσει;»

«Απαντώ», λέει ο κ. Ν. Νικολόπουλος, «Έχει σημασία, κ Επιθεωρητά;».

- “Ελάτε, τώρα”, απάντησε ο κ. Ρακιντζής, “…πείτε”. Ήταν παρών και ο δημοσιογράφος, ο Τάκης ο Κωνσταντόπουλος, δεν είναι άλλωστε μυστικό.

«Τον κ. Μπόμπολα και λοιπούς”, συνέχισε ο κ. Ν. Νικολόπουλος, «γιατί είπε χθες ο κύριος παρά τω Πρωθυπουργώ: “πείτε μας ονόματα”. Να, λοιπόν, και ονόματα και διευθύνσεις!!!».

Παλαιότερα άρθρα: