Ο Παναθηναϊκός έστειλε παντού εξώδικα

athleticus_panath
Διαβάστε επίσης

Εξώδικα προς κάθε κατεύθυνση (Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ, ΚΕΔ) έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την τιμωρία της ομάδας για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά -όπως υποστηρίζει- έγιναν και στο γήπεδο Περιστερίου κατά την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο, όμως χωρίς να τιμωρηθεί η γηπεδούχος ομάδα.

Παράλληλα έστειλε και επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας υπόψη περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα στον αγώνα Ατρόμητος – Πανιώνιος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προέβη σήμερα σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να διασφαλίσει τα έννομα συμφέροντά της.

Πιο συγκεκριμένα απεστάλησαν εξώδικες προσκλήσεις προς τη SuperLeague και την ΚΕΔ/ΕΠΟ προκειμένου να παραλάβει την έκθεση του παρατηρητή και το φύλλο αγώνα, ενώ αύριο θα κάνει αίτημα και προς την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ για να λάβει και τις δικές τους εκθέσεις.

Παράλληλα εστάλη επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή με την οποία εκφράστηκε η ανησυχία μας για όσα συμβαίνουν και η ελπίδα μας ότι δεν θα προκύψουν φαινόμενα δυσαρμονίας σε αποφάσεις πειθαρχικών οργάνων.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού διατηρεί την αταλάντευτη θέση της υπέρ της ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παλαιότερα άρθρα: