Ο πραγματικός λόγος που δημιουργήθηκαν ναρκαλιευτής και πασιέντζα

add37b70902a0150ed53c2a8795bd8b3_XL
Διαβάστε επίσης

Είμαστε σίγουροι πως κάποια στιγμή στη ζωή σας είχατε κολλήσει με τον «Ναρκαλιευτή» και την «Πασιέντζα» στον υπολογιστή σας, αλλά γνωρίζατε ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια δημιουργήθηκαν για τελείως διαφορετικό λόγο;

Σύμφωνα με το mentalfloss.com, ο πραγματικός λόγος που δημιουργήθηκαν δεν ήταν η ψυχαγωγία. Η πασιέντζα προστέθηκε για πρώτη φορά στα Windows 3.0, το 1990, ωστόσο σαν παιχνίδι υπήρχε από το 1700. Ο πραγματικός λόγος που δημιουργήθηκε η ψηφιακή του έκδοση, ήταν για να μπορέσουν οι χρήστες να εξοικειωθούν με το «ποντίκι» και από ότι φαίνεται λειτούργησε αρκετά καλά ως προς αυτό το κομμάτι.

Ο ναρκαλιευτής προστέθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, για παρόμοιο λόγο. Ποιος ήταν αυτός; Να μπορούν οι χρήστες να εξοικειωθούν με το αριστερό και το δεξί κλικ να μπορέσουν να προσδώσουν ακρίβεια στις κινήσεις του «ποντικιού».

Το τρίτο παιχνίδι, οι «κυψέλες» ήταν ένα ακόμη δημοφιλές παιχνίδι των Windows, το οποίο προστέθηκε στο πρόγραμμα, προκειμένου να δοκιμαστεί το «32-bit thunking», ένα υπόστρωμα επεξεργασίας δεδομένων, το οποίος είχε εισαχθεί ως μέρος των Windows.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον πραγματικό λόγο που δημιουργήθηκαν αυτά τα παιχνίδια, η αλήθεια είναι ότι αγαπήθηκαν πολύ από τους χρήστες οι οποίοι ξόδεψαν αμέτρητες ώρες προκειμένου να σπάσουν κάθε ρεκόρ.

Παλαιότερα άρθρα: