Ο Πρίγκιπας Χάρι ερωτεύτηκε την Έμα Γουάτσον!

b8427ee982e6be68c7c1805882f98e59_XL
Διαβάστε επίσης

Βρήκε, τελικά, ο γοητευτικός Πρίγκιπας Χάρι το ταίρι του στην ηθοποιό και απόφοιτη πανεπιστημίου Έμα Γουάτσον; Μετά από ένα σεβαστό αριθμό αποτυχημένων σχέσεων φαίνεται ότι ο περιζήτητος εργένης βρήκε τον έρωτα στη σταρ του Harry Potter.

Όπως αναφέρει η αυστραλιανή ιστοσελίδα Woman’s Day αποκάλυψε αποκλειστικά ότι οι δυο τους έχουν ήδη κάνει αρκετά μυστικά ραντεβού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Όταν ο Χάρι άκουσε ότι η Έμα Γουάτσον χώρισε από τον αγαπημένο της, παίκτη του ράγκμπι, Μάθιου Τζάνι, στο τέλος του 2014, τηλεφώνησε σε κοινούς φίλους τους και τους ζήτησε τη βοήθειά τους για να τη συναντήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο Χάρι της έστειλε ένα σύντομο email, όπου της είπε ότι θα του άρεσε να τη γνωρίσει και την προσκάλεσε να βγουν μαζί. Στην έξοδό τους ακολούθησαν 12 φίλοι τους, αφού ο Πρίγκιπας δεν ήθελε να στοχοποιήσει την Έμα Γουάτσον και να αρχίσει να ασχολείται μαζί της ο Τύπος.

Υπάρχουν, όμως, και καλύτερα νέα από αυτά… Η ηθοποιός, που πρέπει να έχει και την έγκριση του Παλατιού, έχει ήδη γνωρίσει μέλη της Βασιλικής οικογένειας. Η αρχή έγινε με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, που τον συνάντησε σε φιλανθρωπική εκδήλωση κατά του καρκίνου, ενώ νωρίτερα είχε γνωρίσει σε άλλη κοσμική εκδήλωση τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Παλαιότερα άρθρα: