Ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ απαντά μετά το «φιάσκο» του Συνεδρίου

georgiadis_onned
Διαβάστε επίσης

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης απαντά με ένα αιχμηρό σχόλιο στο facebook στα όσα ειπώθηκαν για την απομάκρυνσή του από την νεολαία του κόμματος αλλά και την διάλυσή της μετά το «φιάσκο» των εκλογών, εν όψει του 10ου Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία δε θα μετέχουν εκπρόσωποι της νεολαίας του κόμματος.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, θέλησα να μπει μία τάξη. Με απόφαση μου καθιερώθηκε το Εθνικό Μητρώο Μελών, προκειμένου να ξέρουμε ποιοι είμαστε, πόσοι είμαστε και πως κατανέμονται τα μέλη μας.

Η κίνηση μου αυτή φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως ενόχλησε. Ξαφνικά η ΟΝΝΕΔ έπαψε να είναι βολική για όσους την αντιμετωπίζουν μόνο ως ένα μηχανισμό μετακινούμενων αριθμών που θα επηρεάζει κατά τόπους τον κομματικό μηχανισμό. Από την αρχή αντιμετώπισα δυσαρέσκεια.

Δυσφορία για το δικαίωμα των ΟΝΝΕΔιτών να ψηφίσουν στις εκλογές των ΔΗΜΤΟ, όπως καταστατικά προβλέπεται, ενώ αντίστοιχη ήταν και η αντιμετώπιση σε ότι αφορά τη συμμετοχή των τριμελών των ΔΗΜΤΟ της ΟΝΝΕΔ στις εκλογές των ΝΟΔΕ, μερικά από τα οποία με το έτσι θέλω αποκλείστηκαν. Κάθε μέρα βίωνα και ένα πρόβλημα, από εκείνους που οραματίζονταν μια ΟΝΝΕΔ ελεγχόμενη, μικρή και χωρίς καμία παρέμβαση.

Έφτασαν μάλιστα να μιλούν για ένα αποτυχημένο Συνέδριο, την ώρα που γνωρίζουν ότι 2.500 ΟΝΝΕΔίτες συμμετείχαν σ’ αυτό με προσωπικά τους έξοδα, για τις ιδέες που αγαπούν και πιστεύουν.

Παλαιότερα άρθρα: