Ο πρώτος Έλληνας παίκτης της Παρτιζάν ένας 19χρονος από τον Μαντουλίδη! (ΦΩΤΟ)

mantoulidis
Διαβάστε επίσης

Παίκτης της Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι πλέον ο 19χρονος, μέχρι πρότινος καλαθοσφαιριστής του ΜΑΣ Μαντουλίδης, Γιάννης Κουζέλογλου. Μάλιστα έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της ιστορικής σέρβικης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση του ΜΑΣ Μαντουλίδης αναφέρει:

Σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης στην ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ θα αγωνίζεται πλέον ο καλαθοσφαιριστής που αναδείχτηκε και αγωνίστηκε στην ομάδα ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ, Γιάννης Κουζέλογλου

Ο 19χρονος διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιάννης Κουζέλογλου, γέννημα θρέμμα του ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή πριν από 7 χρόνια  στο συγκεκριμένο σωματείο. Αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα, μίνι, προπαιδικό, παιδικό, εφηβικό, ανδρικό, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τη Σχολική Ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη το 2013 και κατέκτησε την τρίτη θέση πανελλήνια με την Εφηβική Ομάδα του ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΤΟ 2012. Παράλληλα συμμετείχε στις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών. Είναι ο πρώτος Έλληνας καλαθοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα της ΠΑΡΤΙΖΑΝ.

Ο ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ αναφέρει σε ανακοίνωσή του:  «Συγχαίρουμε τον αθλητή μας για την εξαιρετική του επιτυχία. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν και του ευχόμαστε να πετυχαίνει πάντα τους στόχους του, δικαιώνοντας τις προσπάθειές του κι όσους τον εμπιστεύονται.»

part part-1

Παλαιότερα άρθρα: