Ο ρόλος της σεξουαλικότητας σε για επιτυχημένη καριέρα

ba0a94cece029f6c3cefa857029e188c_XL
Διαβάστε επίσης

Η σεξουαλικότητα είναι το κλειδί για την ισορροπία στη δουλειά και την προσωπική ζωή, σύμφωνα με την ψυχολόγο, Rebecca Reid, η οποία εξηγεί στην Telegraph τους λόγους για τους οποίους ισχύει κάτι τέτοιο.

Όπως αποδεικνύεται, οι άνθρωποι που κάνουν σεξ δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα βγάζουν 4,5% περισσότερα χρήματα από τους λιγότερο ενεργούς. Οπότε, το σεξ κάνει καλό στην καριέρα σας. Και βέβαια, αν το σκεφτεί κανείς, κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό.

Το σεξ είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό και δεν κοστίζει τίποτα, ενώ ο οργασμός απελευθερώνει ένα κοκτέιλ ορμονών που φέρνουν ευτυχία.

Οτιδήποτε και να κάνετε μετά τη δουλειά – είτε είναι ένα έντονο παιχνίδι σκουός, μία βραδιά σε μία παμπ με φίλους, σεξ με τον/τη σύντροφό της ή ακόμη και αυνανισμός – το σημαντικό είναι ότι κάνετε κάτι.

Η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή είναι μία πάλη και ενδεχομένως χρειάζεται κάτι τόσο ισχυρό όπως το σεξ για να σας κάνει να αλλάξετε προτεραιότητες. Εξ άλλου είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι που έχουν επιτύχει μία ισορροπία στη δουλειά και την προσωπική τους ζωή είναι πιο επιτυχημένοι από τους άλλους.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το καλό σεξ έχει πολλά κοινά σημεία με την επαγγελματικότητα. Απαιτεί να ακούτε τον άλλο, να παρατηρείτε και να συζητάτε με τον άλλον χωρίς να επικεντρώνεστε αποκλειστικά στον εαυτό σας.

Βέβαια, από την έρευνα προκύπτει το εξής ερώτημα: Το καλό σεξ σάς κάνει να βγάζετε περισσότερα χρήματα ή αυτοί που βγάζουν περισσότερα χρήματα κάνουν και πιο πολύ σεξ;

Παλαιότερα άρθρα: