Ο Σάκης Ρουβάς βγαίνει στην πολιτική

sakis
Διαβάστε επίσης

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα έχει γίνει γνωστή η είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς μετά την καριέρα του στη μουσική, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, δεν απέκλεισε να ασχοληθεί και με την πολιτική.

Ο Σακής Ρουβάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Crash» δήλωσε ότι: «Δεν το αποκλείω. Αν κλείσει τον κύκλο του αυτό που κάνω, αν ο καλλιτέχνης μέσα μου σταματήσει να υπάρχει, μπορεί και να το κάνω.», ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Ο κόσμος τον ψήφισε να κάνει κάτι άλλο από αυτό που έκανε τελικά.»

Συγκεκριμένα, ο έλληνας σταρ μίλησε ως εξής:

«Δεν είμαι βέβαιος αν αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να ανταποκριθώ με επιτυχία σ΄αυτή την αποστολή. Την πρόθεση την έχω, αλλά δεν επαρκούν οι καλές προθέσεις μας… Αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθώ την ανάγκη να μπω σε αυτή την διαδικασία, θα το κάνω… Δεν θέλω να αποκλείω τίποτα. Αυτό όμως που θέλω σίγουρα είναι να είμαι χρήσιμος, δίκαιος και αποτελεσματικός, σύμφωνα με το θέλημα του θεούΑν αυτό με οδηγήσει κάποια στιγμή να εμπλακώ πιο ενεργά με την πολιτική, θα το κάνω, και εκεί ή θα βοηθήσω ή θα διδαχθώ δια της αποτυχίας μου.»

«Τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνει ο λαός βασισμένος σε αυτά που έχουν ήδη προαναγγείλει οι πολιτικοί και βλέπουμε ότι δεν ακολουθούνται. Οι πολιτικοί προαναγγέλλουν κάποιες θέσεις και μετά ακολουθούν, υιοθετούν τις τελείως αντίθετες. Άρα το συμβόλαιο αυτό που έχουν υπογράψει με τον λαό δεν ισχύει».

Παλαιότερα άρθρα: