Ο Σαμαράς… ομολογεί: Ο ΣΥΡΙΖΑ να πιει το πικρό ποτήρι των συνεπειών αυτής της εξαπάτησης, μέχρι και την τελευταία γουλιά…

1
Διαβάστε επίσης

Μια πραγματικά απίθανη αποστροφή περιλάμβανε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός λίγο-πολύ ομολόγησε ότι ποντάρει πολιτικά στην καταστροφή της χώρας.

Παρατίθεται το επίμαχο απόσπασμα από το σχετικό δελτίο Τύπου:

Εμείς, όμως, δεν θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να φύγει ως «θύμα ανατροπής». Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένοχος εξαπάτησης του ελληνικού λαού! Και θέλουμε να υποστεί όλες τις συνέπειες της εξαπάτησής του. Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να πιει το πικρό ποτήρι των συνεπειών αυτής της εξαπάτησης, μέχρι και την τελευταία γουλιά…

Γιατί μόνον τότε, οριστικά θα ηττηθεί αυτός ο λαϊκισμός. Γιατί ο λαϊκισμός δεν έχει σχέση με το λαό και το συμφέρον του. Λαϊκισμός είναι να επικαλείσαι το λαό για να τον ξεγελάσεις. Και συνήθως εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα! Κυρίως για να ματαιώσεις κάθε μεταρρύθμιση που θα μπορούσε να είναι προς το αληθινό όφελος της κοινωνίας. 

Ούτε και πρόκειται- προσέξτε- να είμαστε εμείς μια ζωή τα κορόιδα, που θα πούμε «Ναι, θα σώσουμε εμείς τη χώρα!», όταν οι άλλοι κερδοσκοπούν στο λαϊκισμό. Αυτή τη φορά πρέπει ο λαϊκισμός οριστικά να ηττηθεί! 

 

Παλαιότερα άρθρα: