Ο σεΐχης Mανσούρ φόρτωσε στο learjet οκτώ… κότες

mansour
Διαβάστε επίσης

Τι αναμνηστικό μπορεί να πάρει φεύγοντας από την Κρήτη ένας κροίσος; Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη; Οτιδήποτε του γυαλίσει, αρκεί να έχει να το πληρώσει είναι η σωστή απάντηση.

Ο Σαουδάραβας σεΐχης Mansour bin Zayed Al Nahyan και αναπληρωτής πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που έφυγε την Παρασκευή από το Ηράκλειο αεροπορικώς, μαζί με τις δεκάδες αποσκευές του φόρτωσε και στο learjet του οχτώ… κότες, πιθανότατα αλανιάρες! Φαίνεται απίστευτο όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου συνταξίδευε με οχτώ καφέ κότες ζωντανές τις οποίες είχαν τοποθετήσει σε τελάρα ανά δύο και τις έβαλαν στο Ι.Χ. αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε με προορισμό το Αμπού Ντάμπι! Οι υπάλληλοι του αερολιμένα έτριβαν τα μάτια τους βλέποντας το ζωντανό φορτίο να εισέρχεται στο πολυτελές αεροπλάνο!

Το θέμα που προκύπτει είναι πού θα ζήσουν αυτές οι κότες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και κάτω από ποιες συνθήκες…

Παλαιότερα άρθρα: