Ο Τατσόπουλος τα λέει στον Τσίπρα για να τα ακούει ο Σεραφείμ

tatsopoulos mnb
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Σε μία ακατάσχετη ειρωνεία επιδόθηκε το στέλεχος του Ποταμιού, Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τόσο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεν επιθυμούν να παραστούν στον εορτασμό των Θεοφανίων στον Πειραιά, γιατί δεν θέλουν να συναντήσουν τον Μητροπολίτη Πειραιώς, λόγω των ακραίων δηλώσεών του για το σύμφωνο συμβίωσης.

«Όχι, Αλέξη μου. Να πας, παιδί μου. Να πας. Να φιλήσεις το χέρι του Παναγριότατου και να του εξηγήσεις πως δεν γνώριζες, όταν υπέγραφες το αναθεματισμένο σύμφωνο συμβίωσής σου με την Περιστέρα, ότι αποδέχεσαι ταυτοχρόνως μια «πορνική σχέση» και ότι διαπράττεις «κακούργημα». Πως τα νεύρα σου είναι λίγο πειραγμένα τώρα τελευταία. Πως συχνά έχεις τη ψευδαίσθηση ότι ζεις το 2016 μετά Χριστόν σε ένα αυτο-αποκαλούμενο κοσμικό κράτος, μέλος του σκληρού πυρήνα μιας αυτο-αποκαλούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης», σχολίασε ο συγγραφέας και στέλεχος του Ποταμιού.
«Ο Παναγριότατος είναι άνθρωπος με κατανόηση. Θα διεισδύσει στην ταραγμένη συνείδησή σου. Θα μεσολαβήσει στον αυτοκράτορα Θεοδόσιο και θα του ζητήσει να σου απονεμηθεί χάρη. Το πολύ-πολύ να σου κόψουν τη μύτη, να σε τυφλώσουν και να σε κλείσουν δια βίου σε κανένα μοναστήρι. Μην το συζητάς. Πάλι κερδισμένος θα βγεις. Να πας, παιδί μου. Να πας» κατέληξε ο κ. Τατσόπουλος.

Βέβαια ενώ τα σχόλιά του αποτελούν επίθεση προς τον Μητροπολίτη Πειραιώς, μέσω του πρωθυπουργού, ο πρώην βουλευτής δεν έχασε και την ευκαιρία να σατηρίσει και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, προτείνοντάς του να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε τι ακριβώς ψήφισε, με έμμεση αναφορά στη στροφή του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του τους τελευταίους μήνες.

Παλαιότερα άρθρα: