Ο Θεοδωράκης λέει ότι το Ποτάμι δεν φοβάται την αλλαγή στη ΝΔ

tsipras-theodorakis_NEW
Διαβάστε επίσης

«Ο κ. Μητσοτάκης έρχεται σε μια αγορά που το Ποτάμι έχει καλές ρίζες», επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ και απαντώντας στο ερώτημα εάν φοβάται από την αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης όταν μιλάει για μεταρρυθμίσεις φωτίζει ένα δρόμο στον οποίο έχει εγκατασταθεί το Ποτάμι. Ωστόσο σχολίασε ότι «η ΝΔ έχει πολλά μεταρρυθμιστικά βαρίδια» και πρόσθεσε: «Τι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τον εκλογικό νόμο, θα σπάσει τις μεγάλες περιφέρειες; Τι θα κάνει με την άρση της μονιμότητας που το Ποτάμι έχει προτείνει; Τι θα κάνει με την πρόταση για χωρισμό κράτους εκκλησίας;».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε την αποκάλυψη περί νέου διορισμού στο γραφείο του κ.Σπίρτζη, λέγοντας: «Όταν σήμερα μαθαίνουμε ότι άλλος ένας «Τσίπρας» διορίζεται σ΄ένα υπουργείο, δεν είναι καλή μέρα για να θέτει ο κ. Τσίπρας το θέμα του Δημοσίου και του τέλους της κομματοκρατίας».

Οξύνοντας τους τόνους ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει να θρέψει ένα κόμμα και από ότι φαίνεται και κάποιους που θεωρούν το ελληνικό δημόσιο ως τη δουλειά τους. Αυτό συμβαίνει με το καινούριο καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παλαιότερα άρθρα: