«Ο Θεοδωράκης μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη»

lakis-lazopoulos_theodorakis
Διαβάστε επίσης

Τη Μαρία Αντουανέτα θυμίζει στα μάτια του Λάκη Λαζόπουλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
«Δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί βασιλικότερη συμπεριφορά σε έναν άκρως δημοκρατικό θεσμό. Έχω την αίσθηση ότι ο Πρόεδρος κάθεται μέσα στο παλάτι του και βγαίνει κάθε τρεις μήνες για να μας πει ότι υπάρχουν και φτωχοί άνθρωποι. Θυμίζει Μαρία Αντουανέτα που κάποια στιγμή ενημερώνεται και λέει «δώστε παντεσπάνι στο λαό και κάντε και κάτι, αν μπορείτε», αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Παράλληλα, τα βάζει και με τους δημοσιογράφους. «Είναι ενδεικτική η προτεραιότητα που δίνουν σε κάποιες ειδήσεις. Ο νόμος που ψηφίστηκε σχετικά με την οικειοθελή έκτακτη εισφορά για τους εφοπλιστές πέρασε στα ψιλά».

«Η Αριστερά είναι υποχρεωμένη να αναλάβει ευθύνη, της αρέσει δεν της αρέσει, διότι το σκηνικό πρέπει να καθαρίσει επιτέλους και μάλιστα το γρηγορότερο», λέει ακόμη ο κ. Λαζόπουλος.

«Δε νομίζω ότι είμαστε σε σημείο που δεν μπορούμε να βρούμε ανθρώπους για να διαδεχτούν τον Βορίδη, τον Άδωνι Γεωργιάδη ή τον Γιακουμάτο», προσθέτει.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στρέφεται εναντίον της Χρυσής Αυγής και του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα παράρτημα-κατασκεύασμα του συστήματος, όπως και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Πιο εγκάθετοι πεθαίνεις. Κατ” ουσίαν, η Χρυσή Αυγή δημιουργήθηκε ως αντίβαρο στο κύμα των Αγανακτισμένων, ακριβώς επειδή θέλανε να ξεμπερδεύουνε γρήγορα με την άνοδο της Αριστεράς» υποστηρίζει ο τηλεοπτικός παρουσιαστής.

«Όλοι αυτοί που μετεξελίχθηκαν από ακροδεξιοί σε χρυσαυγίτες σηκώθηκαν από τα γυμναστήρια και απέκτησαν εξουσία, με αποτέλεσμα να αρχίσει το σώμα να κουμαντάρει και να κάνει ό,τι θέλει. Είναι αυτό που λέμε: νους ακροδεξιός, σώμα ανεξέλεγκτο», προσθέτει.

«Ο Θεοδωράκης εκπροσωπεί ακριβώς αυτόν τον τύπο του εναλλακτικού κουλτουριάρη που κατά βάθος είναι πολύ απλός. Είναι αυτό το «νέο», το «trendy» και το «low profile», που ενώ έχει τόσα χρήματα πάει με σακίδιο στη δουλειά του και το νέο του υπόδημα χαράζει καινούρια τάση στην υπεραστική τάση, όπως την ονομάζω. Όλοι αυτοί της Μυκόνου έχουν πάρει τα σακίδια και τρέχουν σε εναλλακτικές καταστάσεις. Δε θέλω να τον προσβάλω, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης μου μοιάζει πιο χαζός ακόμη κι απ” τον Γιωργάκη κι αυτό είναι η ύψιστη προσβολή που μπορώ να σκεφτώ για άνθρωπο» λέει ακόμη ο Λάκης Λαζόπουλος.

Παλαιότερα άρθρα: