Οι 10 καλύτερες διαφημίσεις του 2014 με τα «μάτια» του Business Insider (ΦΩΤΟ & VIDEO)

ads business insider
Διαβάστε επίσης

«Ζούμε τη χρυσή εποχή της διαφήμισης» διατυμπανίζει το αμερικανικό site, Business Insider, το οποίο τονίζει, πως, αν και ο κόσμος βιώνει στο «πετσί» του την οικονομική ανέχεια λόγω κρίσης, τα φωτεινά μυαλά των διαφημιστικών, βρίσκουν χώρο, ώστε να παράξουν διαφημιστικά «μαργαριτάρια».

Μάλιστα, δημιούργησε και μια λίστα αποτελούμενη από τις 10 καλύτερες και πιο επιτυχημένες διαφημίσεις για το 2014. Τα κριτήρια; Η πρωτοτυπία, η ιστορία επιτυχίας που κρύβουν και η ψυχαγωγία που οι διαφημίσεις πρόσφεραν.

Δείτε τη λίστα, όπως τη μεταδίδει το iefimerida.gr:

Ice Bucket Challenge

Αν και ουδείς γνωρίζει ποιος το ξεκίνησε πρώτος, εντούτοις δεν υπήρξε διάσημος που να μην πήρε μέρος στη… ρίψη παγωμένου νερού με έναν κουβά. Ξεκίνησε ως καμπάνια ενίσχυσης ευαισθητοποίηση για τις ασθένειες των κινητικών νευρώνων όπως Amyotrophic Lateral Sclerosis, στο τέλος, όμως, απέκτησε χαρακτήρα φρενίτιδας.

Budweiser: «Puppy Love»

Για τις ανάγκες του Super Bowl η εταιρεία μπίρας έφτιαξε μια διαφήμιση για ευαίσθητες ψυχές.

Beats — «The Game Before The Game»

Αν και η εταιρεία που φτιάχνει ακουστικά είχε απαγορευτεί από το Μουντιάλ της Βραζιλίας (λόγω της Sony), εντούτοις πήρε το αίμα της πίσω με μια άκρως κινηματογραφική διαφήμιση.

Twentieth Century Fox — «Devil Baby Attack»

Θρίλερ και πάλι θρίλερ με αφορμή το αντίστοιχο φιλμ. Στο youtube έπιασε «ιλιγγιώδη» views.

Sainsbury’s — «Christmas 2014″

Τα βρετανικά σούπερ μάρκετ μας πηγαίνουν πίσω στο 1914 σε μια διαφήμιση αρκετά πατριωτική που όμως προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Lego — The Lego Ad Break

Για τις ανάγκες της αντίστοιχης ταινίας βγήκε αυτό το διαφημιστικό που ξετρέλανε τους πιο δύσκολους… πελάτες: τα παιδιά.

Lidl: «Or You Could Just Go To Lidl»

Η… λευκή διαφήμιση της Lidl στις εφημερίδες για να δείξει ότι οι τιμές της είναι ασυναγώνιστες.

Cardstore — «World’s Toughest Job»

Πόσο δύσκολη είναι η δουλειά μιας μητέρας; Στη συγκεκριμένη διαφήμιση αποκαλύπτονται όλα.

Wren — «First Kiss»

Τι γίνεται όταν σου ζητούν να φιλήσεις στο στόμα έναν ξένο; Το συγκεκριμένο project ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε ενδιαφέρον και πρωτοτυπία

Samsung — «Oscar Selfie»

Η πιο διάσημη selfie κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Όσκαρ. Φώτα, γκλάμουρ, διασημότητες και από… πίσω ένα κινητό Samsung.

Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση

Παλαιότερα άρθρα: