Οι 8 top επιλογές των χρηστών στο Facebook Messenger!

facebook-messenger1
Διαβάστε επίσης

Γράφει η Δήμητρα Πραντάλου

Η δημοφιλής εφαρμογή πριν λίγες ημέρες γιόρτασε την τεράστια επιτυχία της αφού έφτασε τους 800 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Ο David Marcus, ο ιθύνων του Facebook Messenger, είχε προβεί σε δηλώσεις και μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι τηλεφωνικοί αριθμοί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελούν παρελθόν. Και αυτό γιατί η εφαρμογή έχει την δυνατότητα να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Τί μπορούμε όμως να κάνουμε εκτός απ’το να λαμβάνουμε και να στέλνουμε μηνύματα;

Σε αυτή την ερώτηση απάντησαν χρήστες του Facebook Messenger ηλικίας 18-64, όταν ρωτήθηκαν στην έρευνα που διεξήχθη από το GlobalWebIndex. Οι δυνατότητες είναι 8, με πρώτη φυσικά την αποστολή μηνυμάτων που ανήλθε στο 90%. Το 48% των χρηστών χρησιμοποιεί την εφαρμογή για να στείλει φωτογραφία και το 35% για να στείλει sticker.

Το 21% επιλέγει να στείλει ένα βίντεο μέσω του Facebook Messenger, ενώ το 18% να πραγματοποιήσει βίντεο κλήση. Το χρησιμοποιούν επίσης για να στείλουν μια ηχογράφηση (15%) και τέλος για να λάβουν μήνυμα από μία εταιρεία (15%).

Στο μέλλον σίγουρα θα δούμε το Facebook Messenger να μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, όπως για παράδειγμα η ομαδική βίντεο κλήση ή ακόμα και online παραγγελίες. Θα είμαστε εδώ πάντως για να σας ενημερώσουμε!

wersm-the-top-8-actions-of-facebook-messenger-users-GWI

Πηγή: spinningsm.gr

Παλαιότερα άρθρα: