Οι Δελφίνοι της ΝΔ περιμένουν τη συμφωνία για να εκτεθούν – Η Ασημακοπούλου αυτομολεί

nea dhmokratia building
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Η πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ και στενή συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, φαίνεται πως έχει αρχίσει να κινείται με δική της ατζέντα, όπως αναφέρει δημοσίευμα στα parapolitika.gr. Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι η αυτομόλιση της κας Ασημακοπούλου γίνεται υπό την αιγίδα του Άδωνη Γεωργιάδη με τον οποίο έχει πολύ στενή σχέση.

Σημειώνεται ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η επίσκεψη της στην Παναγή Κυριακού, την μέρα της γιορτής του Καραμανλή, όπου πόζαρε και στους φωτογράφους για να γνωστοποιηθεί η επίσκεψη της.

Αυτό που λέγεται από διάφορες πληροφορίες μέσα στο κόμμα είναι ότι οι δελφίνοι που περιμένουν να διεκδικήσουν τη θέση του Αντώνη Σαμαρά δεν θα εκτεθούν πρωτού καταλήξουν κάπου οι διαπραγματεύσεις της χώρας, ώστε να έχουν εικόνα για την ατζέντα της επόμενης περιόδου. Προς το παρόν αρκούνται σε παρατηρήσεις και «αυτοκριτική» για την περίοδο διακυβέρνησης του κόμματός τους.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι γεγονός ότι έχει κρατήσει μία πολύ πιο αξιοπρεπή στάση, επικεντρωνόμενη στην κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων και εκφράζοντας την έντονη επιθυμία της να πετύχει συμφωνία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παλαιότερα άρθρα: