Οι δυναμικές γυναίκες του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής

pizap_29
Διαβάστε επίσης

Γεωργία Μαρτίνου, Λουκία Χριστοπούλου, Ευρώπη Κοσμίδη στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών

Εκλογές με… άρωμα γυναίκας μύρισαν στο κέντρο των Αχαρνών μετά την πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνίστριες την Βουλευτή της ΝΔ Γεωργία Μαρτίνου, αλλά και τις υποψήφιες Βουλευτίνες και συνδημότισσές μας Λουκία Χριστοπούλου και Ευρώπη Κοσμίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα παλαιότερα καφενεία της πόλης μας στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών, στον «Μπύρο» και κατάφερε να συγκεντρώσει παλιά αλλά και νέα στελέχη της ΝΔ, καθώς και άτομα που θέλησαν να ακούσουν από κοντά τις τρεις, πλέον, υποψήφιες Βουλευτίνες.

Η είδηση της βραδιάς -σύμφωνα με το Αχαρνόραμα- ήταν η υποψηφιότητα της Ευρώπης Κοσμίδη που προστέθηκε στην λίστα της ΝΔ. Η Ευρώπη, με ιδιαίτερη χαρά παρουσίασε την υποψηφιότητά της στον κόσμο που γέμισε το καφενείο, με τους περισσότερους να την συγχαίρουν καθώς η συμμετοχή της στην λίστα την στιγμή μάλιστα που δεν τίθεται θέμα σταυρού είναι ακόμη πιο σημαντική. Φυσικά η πάντα δυναμική Λουκία Χριστοπούλου κατάφερε να δώσει τον προεκλογικό παλμό τονίζοντας τις αδυναμίες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα υπέρ στο να ψηφίσει κανείς στις 20 Σεπτεμβρίου ΝΔ. Χαμηλών τόνων, ευγενική και κυρίως ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που θα ακούσει, θα καταλάβει και θα βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί ώστε να βρεθεί η λύση στο πρόβλημά σου ήταν η Γεωργία Μαρτίνου που ήδη έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στην πόλη μας. Οι τρεις κυρίες κατάφεραν να δώσουν απαντήσεις, αλλά κυρίως να φέρουν ένα νέο πολιτικό αέρα τόσο ως γυναίκες, όσο και ως νέοι άνθρωποι που ασχολούνται με την κεντρική πολιτική σκηνή, μακριά από βαρύγδουπες δηλώσεις, και κυρίως μακριά από τα γνωστά «θα» των πολιτικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Διοίκησης & Θρακ/νων κ. Αναστάσιος Χίος, Πολιτισμού & Παιδείας κ. Στάθης Τοπαλίδης, Πρασίνου κ. Χαράλαμπος Ορφανίδης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Βρεττός, ο Επικεφαλής Παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Βρεττός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Βασίλης Λαζάρου και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και η Τοπική Σύμβουλος κ. Έμυ Λαζάρου.

Παλαιότερα άρθρα: