Οι δύο πολύ γνωστοί τραγουδιστές που… ξεσκονίζονται από «Ράμπο» του ΣΔΟΕ

sdoe tragoudistes
Διαβάστε επίσης

Από το κόσκινο των Ράμπο του ΣΔΟΕ περνούν δύο διάσημοι Ελληνες τραγουδιστές, οι οποίοι, φέρονται εν μέσω της κρίσης να έχουν βγάλει 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την «Espresso» οι δύο τραγουδιστές έστειλαν τα χρήματα στη Γερμανία. Για τον λόγο αυτό έχουν κληθεί από άνδρες του ΣΔΟΕ να προσκομίσουν στοιχεία ώσε να αποδείξουν με επίσημα έγγραφα από πού και πώς περιήλθαν στην κατοχή τους τα χρήματα που φυγάδευσαν στο εξωτερικό. Αν βέβαια αποδείξουν ότι πρόκειται για χρήματα που είχαν νομίμως δηλωθεί και φορολογηθεί, τότε θα αποφύγουν την πρόσθεση φορολόγηση. Σε περίπτωση, όμως, που δεν προσέλθουν ή δεν δώσουν επαρκείς αποδείξεις, θα κινηθούν εναντίον τους όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Οπως σημειώνει η «Espresso», πρόκειται για έναν νεαρό τραγουδιστή, ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία, με πλούσια δισκογραφία αλλά και συχνές εμφανίσεις στα εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων. Ο δεύτερος ερμηνευτής έχει μακρά πορεία στον χώρο της μουσικής και με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές.

Πάντως, εκτός από τους δύο τραγουδιστές ελέγχονται και 148 υποθέσεις φορολογουμένων από λίστα 54.000 προσώπων που φυγάδευσαν γύρω στα 22 δισ. ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού.

Παλαιότερα άρθρα: