Οι κουκουλοφόροι στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού είναι από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ;

petropoulos
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς,

Ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων εισέβαλε το απόγευμα στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας Α. Πετρόπουλου που βρίσκεται στον τρίτο όροφο κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας 9 -11 στα Εξάρχεια. Οι δράστες προξένησαν φθορές στο εσωτερικό του γραφείου και στην συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να συλληφθεί κανείς, αναφέρει τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Την ώρα της επίθεσης στο γραφείο βρισκόταν η σύζυγος του υφυπουργού και συνεργάτες της. Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τω δραστών.

Από την μεριά της η κυβέρνηση δια της εκπροσώπου της, Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασαν το περιστατικό. «Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου Πετρόπουλου», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για την εισβολή κουκουλοφόρων στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας.

«Τέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού, στην πράξη αντιτίθενται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να θωρακίσει τα ασφαλιστικά δικαιώματα και αποσκοπούν στην πρόκληση κλίματος αποσταθεροποίησης. Δεν πρόκειται να εμποδίσουν τον κοινωνικό διάλογο της κυβέρνησης με τους θεσμικούς φορείς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτά από την Πολιτεία», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αναρωτιέται κανείς, μήπως κάποια στιγμή μετά από τόσα χρόνια αστήριχτης προπαγάνδας από την δεξιά για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους «κουκουλοφόρους» θα έπρεπε να ζητηθεί μία συγνώμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τους κουκουλοφόρους. Ή μήπως θα απαντούσαν ότι οι σχέσεις αυτές υπήρχαν και απλώς εξασθένησαν μετά την «στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, στον ρεαλισμό»;

Παλαιότερα άρθρα: