Οι οκτώ πιο ασυνήθιστες αιτίες διαζυγίου

divorce reasons
Διαβάστε επίσης

Πολλοί τυγχάνει να έχουν στον κύκλο τους ζευγάρια που χωρίζουν είτε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων είτε επειδή είναι πλέον ευτυχισμένοι μαζί.

Ποιοί όμως είναι οι πιο ασυνηθίστοι λόγοι που ένα ζευγάρι μπορεί να οδηγηθεί στο διαζύγιο;

1.Ένας άντρας στο Ντουμπάι, σύμφωνα με το GulfNews αναγκάστηκε να χωρίσει τη γυναίκα του, καθώς ήταν δαιμονισμένη. Ο άντρας πήρε την απόφαση του διαζυγίου, γιατί η γυναίκα του, αρνήθηκε να κοιμηθεί μαζί του. Τότε η οικογένειά της, του ανακοίνωσε ότι είναι δαιμονισμένη.

2. Αγανακτισμένος άνδρας ζήτησε διαζύγιο από τη γυναίκα του, καθώς εκείνη είχε αλόγιστη επιθυμία για σεξ και ανάγκαζε τον άντρα της σε φαρμακευτική αγωγή για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ορέξεις της.

3. Μία Κινέζα σύζυγος έμαθε ότι ο άντρας της την απατά, από τον παπαγάλο τους. Προφανώς ζήτησε διαζύγιο.

4. Η εμμονή του στην καθαριότητα ήταν και ο λόγος που προκάλεσε το διαζύγιο για έναν άντρα στην Γερμανία, με την επι 15χρόνια σύζυγό του. Η γυναίκα είπε στο δικαστήριο, ότι το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο άντρας της γκρέμισε ένα τοίχο του σπιτιού τους, επειδή ήταν βρώμικος.

5. Σύμφωνα με το metro.co.uk, μία γυναίκα χώρισε από τον σύζυγό της επειδή δεν του άρεσε η ταινία της Disney «Frozen» (Ψυχρά και Ανάποδα). Σύμφωνα λοιπόν με τους ισχυρισμούς της στο δικαστήριο, δεν γίνεται η συγκεκριμένη ταινία να μην αγγίζει έναν άνθρωπο. Αποφάσισε λοιπόν, ότι κάτι πάει στραβά με τον άντρα της και δεν μπορεί να μείνει πια παντρεμένη μαζί του.

6. Το διαζύγιο για τον συγκεκριμένο Ρώσο άντρα, προκάλεσε μία αποτυχημένη επιμήκυνση του μορίου του, με αποτέλεσμα να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες της γυναίκας του, η οποία και ζήτησε διαζύγιο, βάσει δημοσιεύματος στο metro.co.uk.

7. Αιτία χωρισμού για την συγκεκριμένη γυναίκα ήταν το παρατσούκλι που της είχε αποδώσει ο άντρας της. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο alarabiya.net, η γυναίκα εξοργίστηκε επειδή ο άντρας της την είχε αποθηκεύσει στο κινητό του ως «Γκουαντάναμο».

8. Ένα ζευγάρι στο Ισραήλ, αναγκάστηκε να χωρίσει, λόγω της μεγάλης αγάπης της γυναίκας, στις γάτες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το timesofisrael, η γυναίκα είχε υιοθετήσει 550 γάτες, με αποτέλεσμα ο άντρας της να μην μπορεί ούτε να κοιμηθεί, αλλά ούτε να φάει, καθώς το σπίτι ήταν κατειλημμένο με τα γατάκια της γυναίκας του. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ζευγάρι, έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς η γυναίκα, δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει τα ζώα της.

Παλαιότερα άρθρα: