Οι όμορφες στιγμές και τα χαμόγελα που πρόσφερε ο ΠΑΟΚ στα προσφυγόπουλα (ΒΙΝΤΕΟ)

3f44b5ea36983637848104e00cc0a0f3_XL
Διαβάστε επίσης

Με όχημα το ποδόσφαιρο, το οποίο ενώνει και κινητήριο δύναμη την ιστορία του και τις προσφυγικές καταβολές του, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο πλευρό των προσφύγων και βοηθά τα παιδιά να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο μέσω του αθλητισμού, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος SPIN.

Η τελευταία δραστηριότητα έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας του Δικεφάλου με συμμετοχή όλης της ομάδας. Το λεωφορείο του ΠΑΟΚ μετέφερε στη Νέα Μεσημβρία παιδιά από μη προνομιούχες οικογένειες που η διαδρομή τους τους οδήγησε στην Ελλάδα.  Ρόλο οικοδεσπότη ανέλαβαν ο Ίγκορ Τούντορ , οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα παιδιά αφού παρέλαβαν τις στολές και τα παπούτσια τους ξεχύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος πλημμύρισε φωνές, χαμόγελα και… ταλέντο. Τεχνικό τιμ και παίκτες μοιράστηκαν στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους ξεχωριστούς επισκέπτες, οι οποίοι έδειξαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Highlight της ημέρας το…σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Ζάιρο από επίδοξο συνάδελφό του.

Το PAOK TV κατέγραψε κατέγραψε όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν τα νεαρά προσφυγάκια παρέα με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και ετοίμασε ένα όμορφο βίντεο.

Απολαύστε το:

Παλαιότερα άρθρα: