Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στις 5 Μαρτίου στον ΑΝΤ 1

radio arvyla 605
Διαβάστε επίσης

«Ποτέ μην  πεις ποτέ». Το γνωστό ρητό του Τζέιμς Μποντ τελικά ισχύει και για την περίπτωση του Αντώνη Κανάκη και της γνωστής παρέας του Ράδιο Αρβύλα που τελικά όχι μόνον επιστρέφει, αλλά και θα μεταδίδεται, όπως παλιά, δύο φορές την εβδομάδα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ 1.

Πριν λίγες ημέρες, το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη για τρία ακόμη χρόνια, καθώς και το ότι αναλαμβάνει την επιμέλεια της late night ζώνης.

Με νέα ανακοίνωση, έγινε γνωστό το ότι ο παρουσιαστής, από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, φέρνει το πολυαναμενόμενο «Ράδιο Αρβύλα» στο σταθμό, έως και δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, στις 00:15, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης με τη νέα του εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Για το ξεκίνημα τουλάχιστον, θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή.

Παλαιότερα άρθρα: