Οι χώρες που σας πληρώνουν για να μεταφέρετε την εταιρεία σας εκεί

countries_that_paid
Διαβάστε επίσης

Ορισμένες χώρες αγωνίζονται για την προσέλκυση νέων επιχειρήσεων και φαίνεται να χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να το πετύχουν.

Κάποιες από αυτές προσφέρουν άμεσα οικονομικά κίνητρα για τη χρηματοδότηση της νέας σας εταιρείας, ενώ άλλες προσφέρουν μειώσεις στους λογαριασμούς και στους φόρους με αντάλλαγμα την μεταφορά της έδρας σας.

ΧΙΛΗ

Η Χιλή μπορεί να σας δώσει έως και 50.000 δολάρια για να μεταφέρετε την έδρα της εταιρείας σας εκεί.

Πριν βιαστείτε να ενθουσιαστείτε υπάρχει μια παγίδα στο πρόγραμμα στήριξης των statups στην Χιλή (Start-Up Chile). Πρέπει να δημιουργήσετε μια εταιρεία που να έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Επίσης, για τους έξι πρώτους μήνες του project πρέπει να ζείτε στη Χιλή. Το όφελος από αυτό το πρόγραμμα εκκίνησης είναι ότι διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, παρόλο που πραγματοποιείται σε ισπανόφωνη χώρα.

ΔΑΝΙΑ

Η Δανία είναι μια από τις πιο φιλικές χώρες στον κόσμο για τους επιχειρηματίες, η οποία δίνει επίσης πρόσβαση στην ενιαία αγορά. Ως πρωταρχικό μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), το σύστημα της Δανίας θα σας δώσει βίζα εργασίας δύο ετών και την ευκαιρία να εγκατασταθείτε στη χώρα.

Δεν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα που να δίνονται άμεσα στην εταιρεία σας, αλλά θα αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα υγείας και στο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, κάτι που σπανίζει για τους νεοεισερχόμενους σε μια χώρα. Αυτό το δίχτυ ασφαλείας, όμως, είναι ένα απίστευτο όφελος για όποιον θέλει να ξεκινήσει τη δική τους επιχείρηση.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Το Enterprise Ireland είναι ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να προσελκύσει επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Αν πιστεύετε ότι έχετε μια startup με δυνατότητες ανάπτυξης, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για χρηματοδότηση από το Enterprise Ireland.

Εάν γίνει αποδεκτή, θα κερδίσετε χιλιάδες σε χρηματοδότηση και την ευκαιρία να ζήσετε και να εργαστείτε στην Ιρλανδία.

Ως ένα στερεό μέλος της ΕΕ, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην κοινή αγορά χρησιμοποιώντας το νόμισμα του ευρώ, το οποίο είναι ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα στον κόσμο.

Η Ιρλανδία είναι γνωστή για το υψηλό βιοτικό της επίπεδο και τους χαμηλούς φόρους σε νέες επιχειρήσεις.

Παλαιότερα άρθρα: