Όλγα Γεροβασίλη: Οι στιγμές είναι δύσκολες

olga-gerovasili
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

«Οι στιγμές είναι δύσκολες. Η δουλειά μας θα μετρηθεί», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη προσερχόμενη στο Μέγαρο Μαξίμου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που αναδείχθηκε νέα κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι η περίοδος είναι κρίσιμη και τα λόγια είναι φτωχά. Τόνισε δε ξανά πώς η δουλειά της κυβέρνησης θα είναι μετρήσιμη στο αποτέλεσμα.

Η ίδια δεν περίμενε ότι θα της προτεινόταν η θέση της κυβερνητικού εκπροσώπου ενώ σε σχετική ερώτηση απάντησε «Αν πω ναι θα πω ψέμματα».

Πρόκειται για έναν ανασχηματισμό που ως μόνο σκοπό είχε να δημιουργήσει μία πιο συνεκτική ομάδα στο κυβερνητικό επιτελείο, αφού θα κληθεί να ψηφίσει και να εφαρμόσει κάποια από τα σκληρότερα μέτρα που θα έχουμε δει αυτά τα 6 χρόνια. Συνεπώς τα νέα πρόσωπα επιλέχθηκαν με πρώτο κριτήριο την αφοσίωσή τους στο κόμμα και τη στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η κα. Γεροβασίλη που μέχρι πρότεινως ήταν κοινοβουλευτική εκπρόσωπος.

Τη θέση της τώρα αναλαμβάνει ο πρώην κυβενρητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελαρίδης, κίνηση που ανεξαρτήτως τους λόγους της, φαίνεται πως θα έχει ένα προστατευτικό αποτέλεσμα για τον νεαρό πολιτικό αφού πάνω που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να «λερώσει» τα χέρια της, ο ίδιος αναλαμβάνει θέση με τη λιγότερη δυνατή έκθεση.

Παλαιότερα άρθρα: