Οργή προκαλεί το Πολωνικό πρωτοσέλιδο που δείχνει το Ισλάμ να… βιάζει την Ευρώπη

isis_islamiko_aftodioikisi
Διαβάστε επίσης

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει εθνικιστικό περιοδικό της Πολωνίας, το οποίο κυκλοφόρησε με ένα κατάπτυστο πρωτοσέλιδο.

Στο ρατσιστικό αυτό πρωτοσέλιδο, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναπαρίσταται ως γυναίκα στην οποία επιτίθενται άνδρες με σκούρο δέρμα, υπό τον τίτλο «Ο Βιασμός της Ευρώπης από το Ισλάμ»! Στο φωτομοντάζ του περιοδικού «wSieci» απεικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα με μακριά μαλλιά, το σώμα της οποίας είναι τυλιγμένο με μια σημαία της ΕΕ την οποία τραβούν βίαια ανδρικά χέρια.

Το εξώφυλλο και το κεντρικό άρθρο επικεντρώνονται στις πληροφορίες σχετικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις και τους βιασμούς που φέρονται να διέπραξαν μετανάστες τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία.

«Οι κάτοικοι της παλιάς Ευρώπης συνειδητοποίησαν με οδυνηρό τρόπο, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, τα προβλήματα που απορρέουν από την μαζική ροή των προσφύγων», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που πρόσκεινται στη δεξιά στην Πολωνία, όπως επίσης και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS), επισημαίνουν τους «κινδύνους» της μετανάστευσης, αν και κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης από τη Μέση Ανατολή δεν έχει προς το παρόν φθάσει σε αυτήν την χώρα των 38 εκατομμυρίων κατοίκων!

Το εξώφυλλο έχει προκαλέσει την κατακραυγή πολλών χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι –όπως αναμενόταν- έσπευσαν να αποδοκιμάσουν την προβολή του ρατσισμού που επιτυγχάνεται μέσω του συγκεκριμένου τεύχους.

islam-protoselido
πληροφορίες από star.gr

Παλαιότερα άρθρα: