Οργισμένη διάψευση του Κώστα Καραμανλή για συνάντηση με τον υιό του τέως

karamanlis
Διαβάστε επίσης

Έντονα ενοχλημένος είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που επέλεξε, για πρώτη φορά, από το 1989 που είναι βουλευτής να ζητήσει με επιστολή του σε ΜΜΕ, την αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο κ. Καραμανλής απέστειλε την επιστολή στην εφημερίδα Έθνος, η οποία στο σημερινό της φύλλο, ανέφερε σε παραπολιτική της στήλη, ότι ο ίδιος συνέφαγε στην Αθηναϊκή Λέσχη με το στρατηγό ε.α. και επίτιμο αρχηγό ΓΕΣ, Φράγκο Φραγκούλη και τον υιό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Καραμανλή έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ
Διευθυντή Εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»
Κύριον Μπάμπη Παπάδακη
Κοινοπ.: κ. Χρήστο Οικονόμου

Κύριε Διευθυντά,

Στο σημερινό (Πέμπτη 11/2) φύλλο της εφημερίδας σας, στην 9η σελίδα και στη στήλη «Γραφικότητες» δημοσιεύεται ρεπορτάζ, το οποίο είναι ανυπόστατο και παραπλανητικό. Και αυτό γιατί συσχετίζει την παρουσία μου σε δείπνο στενών προσωπικών φίλων και πρώην συνεργατών μου, σε αίθουσα του 8ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης, με την ταυτόχρονη παρουσία άλλων προσώπων, σε άλλες αίθουσες και ορόφους της Λέσχης.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ τη διεύθυνση της εφημερίδας να ανασκευάσει το δημοσίευμα, με τη διάψευσή του στο επόμενο φύλλο, στην ίδια ακριβώς θέση και με την ίδια γραμματοσειρά.

Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Παλαιότερα άρθρα: