ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Mε τη ΝΔ υποψήφια η Γκερέκου

gerekou
Διαβάστε επίσης

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που αρχικά είδαν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «δημοκρατία», η Άντζελα Γκερέκου.

Η υφυπουργός Πολιτισμού έχει συμφωνήσει σε όλα με το Μέγαρο Μαξίμου, εγκαταλείποντας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο εκλεγόταν ανελλιπώς από το 2004, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην εκλογική περιφέρεια της Κέρκυρας.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια μέχρι στιγμής αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη σχετική φημολογία, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία είναι πλέον ζήτημα χρόνου.

Η υποψηφιότητα της υφυπουργού Πολιτισμού εντάσσεται στο άνοιγμα που επιχειρεί να κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς, προς την πλευρά του κέντρου, αξιοποιώντας τους πολύ καλούς διαύλους επικοινωνίας που προϋπήρχαν με την κυρία Γκερέκου, αλλά και τον προβληματισμό της τελευταίας ως προς το κατά πόσον το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να εκλέξει βουλευτή στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια των Ιονίων Νήσων.

Παλαιότερα άρθρα: