Παιδόφιλος ζητά ευθανασία γιατί δεν μπορεί να ζήσει με το πάθος του – «Νιώθω φυλακισμένος»

7c42018552e2c01c650c28a43f81304f_XL
Διαβάστε επίσης

Για την απόφασή του να υποβληθεί σε ευθανασία επειδή δεν μπορεί να αντέξει το πάθος του για τους νεαρούς άνδρες και τα ανήλικα παιδιά δήλωσε ένας 39χρονος άνδρας.

Ο «Σεμπάστιαν», όπως είναι το ψευδώνυμο με το οποίο γνωστοποίησε την ιστορία του, είπε στο BBC ότι «υποφέρω συνεχώς. Είναι σαν να είμαι φυλακισμένος στο κορμί μου. Δεν μπορώ να βγω έξω γιατί έχω συνεχώς το αίσθημα της ντροπής από την έλξη που νοιώθω για ανθρώπους για τους οποίους δεν θα έπρεπε να έχω τέτοια συναισθήματα».

Η ευθανασία στο Βέλγιο είναι νόμιμη από το 2002 και μπορεί να δοθεί το «πράσινο φως» για περιπτώσεις «συνεχούς και ανυπόφορης φυσικού ή πνευματικού πόνου».

Ο «Σεμπάστιαν» ξεκίνησε τη διαδικασία της ευθανασίας με θανατηφόρο ένεση λαμβάνοντας γνωμάτευση από έναν γιατρό. Η βελγικη νομοθεσία προβλέπει ότι θα πρέπει να υπάρξει γνωμάτευση από τρεις γιατρούς όταν ο αιτών επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα.

Παρά τα 20 χρόνια ψυχοθεραπείας ο «Σεμπάστιαν» παραδέχεται ότι το πάθος του δεν έχει σιγήσει αλλά προσθέτει ότι ποτέ δεν προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με ανήλικα παιδιά αν και ομολόγησε ότι έχει δει εικόνες παιδικής πορνογραφίας.

Όπως λέει η κοινωνία ποτέ δεν κατάλαβε το πόσο υποφέρουν παιδόφιλοι σαν και αυτόν. «Ο στόχος μου δεν ήταν ποτέ να κάνω κακό σε παιδιά. Δεν έχω τέτοια προδιάθεση. Αφορά περισσότερο την αγάπη αλλά η κοινωνία δεν δέχεται αυτού του είδους τις σχέσεις επιλογή που είναι σωστή. Οπότε δεν θέλω κάτι περισσότερο. Μόνο η κόλαση με περιμένει πια» κατέληξε ο «Σεμπάστιαν».

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε