Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος: Ο Σαμαράς μας ξέχασε

FARMAKEIO-2015
Διαβάστε επίσης

Την άρνηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου εξέλαβε ως απάντηση ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αφού όπως αναφέρεται σε επιστολή τους όταν είχαν ζητήσει πρώτοι να τον συναντήσουν εκείνος τους παρέπεμψε στον Γενικό Γραμματέα της ΝΔ και μόνο τώρα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, θέλησε μια συνάντηση μαζί τους.

Όπως αναφέρει η επιστολή χαρακτηριστικά:

»Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος από τις αρχές Οκτωβρίου έχει ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Χώρας και μάλιστα επίμονα και επανειλημμένως. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε ανταπόκριση και ενώ είναι τοις πάσι γνωστόν, ότι τα προβλήματα που αφορούν τους 12.000 φαρμακοποιούς αλλά και χιλιάδες ασφαλισμένων παραμένουν άλυτα.

Ο πρωθυπουργός απέφυγε να μας συναντήσει και μας παρέπεμψε στον Γενικό Γραμματέα του κόμματος.
Ξαφνικά και μόλις μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές το γραφείο του Πρωθυπουργού μας «θυμήθηκε» και μας ενημέρωσε ότι ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε το αίτημά μας για συνάντηση. Ο Πρόεδρος του ΠΦΣ αρνήθηκε μια τέτοια συνάντηση γιατί οι φαρμακοποιοί δεν θέλουν να γίνουν αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης.

Άλλωστε, όπως είναι ήδη γνωστό, είχε προηγηθεί η εκδήλωση του ΠΦΣ την Τετάρτη 14/1/2015, παρουσία των εκπροσώπων των τομέων υγείας όλων των πολιτικών κομμάτων, που άκουσαν και πήραν θέση για τα τεκταινόμενα στον φαρμακευτικό κλάδο».

Παλαιότερα άρθρα: