Παντελής Παντελίδης, 40 ημέρες μετά το τροχαίο

pantelidis
Διαβάστε επίσης

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, 40 ημέρες μετά το θάνατό του, καταθέτει μήνυση κατά της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελληνικού, καθώς και κατά του κατασκευαστή-συντηρητή του μοιραίου στηθαίου και του κιγκλιδώματος πάνω στο οποίο προσέκρουσε το τζιπ του τραγουδιστή.

Ενώ γίνεται προσπάθεια να δοθεί φως στα αίτια του μοιραία δυστυχήματος, η συνεπιβάτης του Παντελίδη Φρόσω Κυριακού δηλώνει: «Δεν οδηγούσα εγώ το αυτοκίνητο, οδηγούσε ο Παντελίδης«. Η Φρόσω Κυριακού παραμένει στην οικεία της, έχοντας υποστεί σοβαρό σωματικό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης του μηχανολόγου μηχανικού Αναστάσιου Δέδε, τον οποίο διόρισε η οικογένεια Παντελίδη την επομένη του δυστυχήματος «γενεσιουργός αιτία για την ανάβαση του οχήματος στο τσιμεντένιο στηθαίο ήταν η ακαταλληλότητα του στηθαίου από πλευράς ύψους αυτού αλλά και από πλευράς μορφής του (καμπυλότητα από μέσα προς τα έξω που υποβοήθησε την ανάβαση του τροχού σε αυτό)».

O αδικοχαμένος τραγουδιστής, πάντως, άφησε κληρονομιά πίσω του περίπου 200 τραγούδια σε πρωτόλεια μορφή, τα οποία δόθηκαν στην οικογένειά του πριν από λίγες ημέρες, στα γραφεία της δισκογραφικής του εταιρείας.

Παλαιότερα άρθρα: