Παντελίδης: Το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων

pantelidis
Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την τοξικολογική και αιματολογική έκθεση ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκε να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Συγκεκριμένα βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, όταν το όριο είναι 0,5 γραμμάρια, ενώ πλην του αλκοόλ δεν εντοπίστηκαν άλλες ουσίες.

Την ίδια στιγμή, η έκθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαφωνεί με τα λεγόμενα της οικογένειας Παντελίδη αναφορικά με το ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Στελέχη της Υπηρεσίας επιμένουν ότι οι ισχυρισμοί περί άλλου ατόμου στην θέση του οδηγού το πρωινό του δυστυχήματος δεν έχουν καμία βάση. Παρόλ” αυτά, τα αποτελέσματα της συλλογής DNA είναι εκείνα που θα διαλευκάνουν το ποιος οδηγούσε.

Στην ερώτηση σχετικά με τις αποζημιώσεις της ασφαλιστικής εταιρίας προς τα θύματα του τροχαίου η απάντηση αλλάζει, μετά τα νέα δεδομένα. Τα επόμενα 24ωρα οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, αφού η οικογένεια θα προχωρήσει στην μήνυση κατά της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελληνικού, των τεχνικών υπηρεσιών του αλλά και του κατασκευαστή-συντηρητή του μοιραίου στηθαίου.

Θεωρείται επίσης σίγουρο ότι η νεαρή Φρόσω Κυριακού θα δώσει μια δεύτερη κατάθεση τις επόμενες ημέρες, όταν θα έχει συνέλθει πλήρως από το ψυχολογικό και μετατραυματικό σοκ που υπέστη. Τέλος, καθοριστική θα είναι και η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή στον Ευαγγελισμό.

Παλαιότερα άρθρα: