Η Παπαγγελή και ο βλάκας Μαρξ

marx_papaggeli
Διαβάστε επίσης

«Βλακείες» χαρακτήρισε το «Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ, η ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, που έγινε διάσημη για τις δηλώσεις της που αρνούνταν το πολυτεχνείο αλλά και τις γυμμνές της φωτογραφίσει, αυτή τη φορά μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής».

«Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το «Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το «Φωτιά και Τσεκούρι» του Ευ. Αβέρωφ» σημειώνει στην συνέντευξή της, η Έλλη Παπαγγελή.

Ακόμα για την ανάρτησή της στο Facebook σχετικά με τον υπάλληλο security του ΗΣΑΠ και την ρατσιστική του συμπεριφορά σε βάρος του μετανάστη, τόνισε «Δεν νιώθω ακροδεξιά. Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά και πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες».

Η Έλλη Παπαγγελή, μίλησε και για τα εσωτερικά του κόμματός της, σημειώνοντας: «Η ΝΔ μπορέι να χωρέσει όλες τις απόψεις από το φιλελεύθερο Κέντρο και την καθαρή Δεξιά μέχρι και τη λαϊκή Δεξιά. Εγώ δεν στήριξα Σαμαρά στις προηγούμενες εκλογές για πρόεδρο. Ψήφισα την Ντόρα».

με πληροφορίες από topontiki.gr και το Έθνος της Κυριακής

Παλαιότερα άρθρα: