Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του Σκουρλέτη!

SKOURLETIS
Διαβάστε επίσης

Από το πρωί συζητείται έντονα η δήλωση που έκανε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σχετικά με την συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες – όπως είπε – προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή.

«Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πάνελ ήταν μαζί με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο που ξέσπασε λέγοντας τα εξής: «Είναι ντροπή. Τουλάχιστον ντροπή. Η καταγγελία η οποία για εμένα είναι και έρευνα του εισαγγελέα».

Τη δήλωση Σκουρλέτη σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη η οποία επισήμανε τα εξής: «Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα. Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού. Οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εξαγοράζονται από κανέναν. Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο «κουμπαράς» του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες «καταγγελίες»».

Πάντως, τον Πάνο Σκουρλέτη στήριξε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παπάς ο οποίος υπογράμμισε τα εξής: «Ο κ. Σκουρλέτης έκανε μια αναφορά πάνω σε ένα δημοσίευμα, το οποίο νομίζω ότι έχει και αυτό την αξία του. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, διότι ήταν πάρα πολύ ακριβής και μελετημένη η τοποθέτησή του. Κινήθηκε όπως θα έπρεπε και έχει την απόλυτη στήριξή μας πάνω σ’ αυτήν την αποστροφή».

Παλαιότερα άρθρα: