Πασίγνωστη εταιρεία δημιούργησε τα έπιπλα που θα φορτίζουν ασύρματα τις συσκευές – Στην αγορά τον Απρίλιο

6607b15b03285b8ef76c058ea3920f1b_XL
Διαβάστε επίσης

Μία νέα σειρά επίπλων (γραφείων, τραπεζιών, κομοδίνων, λαμπών κ.α.) με την ονομασία Home Spot που θα φορτίζουν ασύρματα τα κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά η μεγάλη πολυεθνική εταιρεία Ikea.

Τα νέα «έξυπνα» έπιπλα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, θα χρησιμοποιούν την ασύρματη τεχνολογία Qi, ώστε να φορτίζουν χωρίς καλώδιο όποια συσκευή τοποθετείται πάνω τους ή κοντά τους και αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως, όπως έχουν δείξει οι σχετικές έρευνες, οι καταναλωτές σιχαίνονται το μπλέξιμο με τα καλώδια μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο τους και, επιπλέον, πολύ συχνά χάνουν τον φορτιστή τους, με συνέπεια η συσκευή τους να ξεμένει από μπαταρία.

«Γι” αυτό, οι νέες καινοτομικές λύσεις μας, που ενσωματώνουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης μέσα στα ίδια τα έπιπλα, θα κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο εύκολη» όπως είπε η Τζανέτ Σκελμόουζ, υπεύθυνη για τα νέα προϊόντα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι την Ιkea θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες κατασκευής επίπλων, με αποτέλεσμα στο μέλλον να υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα επίπλων-φορτιστών.

Παλαιότερα άρθρα: