Παύεται των καθηκόντων του ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ.

Διαβάστε επίσης

Η κόντρα μεταξύ του Πρύτανη του Δ.Π.Θ και του Υπουργείου Παιδείας συνεχίζεται, καθώς το τελευταίο επεισόδιο θέλει τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γραβρόγλου να προχωρά στην απομάκρυνση του Πρύτανη.

Ειδικότερα, ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. σημειώνει πως «Ο Υπουργός Παιδείας, προκειμένου να ικανοποιήσει τους συγγενείς και φίλους του κομματικού του ακροατηρίου, με διώκει πολιτικά»

Ενώ συνεχίζοντας την δήλωση του ο κ. Καραμπίνης τονίζει τα εξής: «Όπως πληροφορήθηκα σήμερα από ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, προκειμένου να ικανοποιήσει τους συγγενείς και φίλους του κομματικού του ακροατηρίου, με διώκει πολιτικά, θέτοντας με σε αποχή από την άσκηση καθηκόντων, υποπίπτοντας ταυτόχρονα ο ίδιος στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας. Κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει ότι έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία προσφεύγω αναμένοντας τη δίκαιη κρίση της. Ελπίζω δε, η δίωξη μου αυτή, να μην κλονίσει τους συναδέλφους Πρυτάνεις που θα συνεδριάσουν για το επαίσχυντο νομοσχέδιο».

Παλαιότερα άρθρα: