Πέθανε ο θρυλικός Μητσάρας

mitsaras
Διαβάστε επίσης

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές των ελληνικών γηπέδων ο Μητσάρας, έφυγε από τη ζωή, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του.

Ο Μητσάρας, αν και γνωστός φίλος του Πανιωνίου βρισκόταν σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας κρατώντας τα πλακάτ του.

Το χαρακτηριστικό του όμως ήταν κατάφερνε να βρίσκεται πάντα μέσα στο πλάνο όταν γίνονται δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα.

Σε μήνυμα του στο Facebook ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, χαιρέτισε τον φίλο του.

«Απίστευτο!!! Έφυγε ο Μητσάρας απλά και αθόρυβα χωρίς να μας αποχαιρετίσει!! Η φιγούρα του όμως παραμένει εδώ χαραγμένη παντού στους δρόμους στα πάρκα, στα μαγαζιά, στο γήπεδο… αλλά προπάντων στη μνήμη και στις καρδιές όλων μας! Πραγματικά η μορφή του θα λείψει σε όλους του καλλιθεάτες από 3 χρονών έως 103!!! Ποιος δεν γνώριζε τον μητσάρα τον φίλο των ανθρώπων, των ζώων, των φύλλων και των δένντρων!! Τον κατ΄επιλογήν «άστεγο» που περιφρονούσε προκλητικά τα υλικά αγαθά και στα τεράστια πλακάτ που κουβαλούσε στο στήθος στο μέρος της καρδιάς καυτηρίαζε τους πάντας και τα πάντα!!! Ευφυής, βαθιά σκεπτόμενος ένας Διογένης όχι με το φανάρι αλλά με το πλακάτ… όπου κάμερα και ο Μητσάρας για «διασπορά των ιδεών!!» καλό ταξίδι αγαπημένε Μητσάρα!! ο Θεός να σε κατατάξει μετά των αγγέλων και να βρεις στον παράδεισο την κοινωνία που οραματίστηκες στη Γη!! Εκτίμησε ορθά την επίγεια ματαιότητα γι αυτό και «έγραψες» στις καρδιές μας::: Αιωνία σου η μνήμη και μακάρια η ανάπαυση… αγαπημένε φίλε…»

Παλαιότερα άρθρα: