Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα «κατά του εκβιασμού»- Δείτε τα μηνύματα των πολιτών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

syntagma diadilosi
Διαβάστε επίσης

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος, μετά το κάλεσμα που διαδόθηκε ιδιαίτερα γρήγορα μέσα από το διαδίκτυο και τα social media. Χιλιάδες πολίτες έχουν μαζευτεί, θέλοντας να περάσουν ένα μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση, ενάντια στις πιέσεις.

«Δεν εκβιαζόμαστε, Δεν υποκύπτουμε, Δεν φοβόμαστε, Δεν κάνουμε πίσω, Νικάμε» είναι το σύνθημα που επικρατεί έξω από την Βουλή. Περίπου 2.000 άτομα, κάθε ηλικίας, έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν, ενώ ο κόσμος συνεχίζει να αυξάνεται όσο η ώρα περνάει.

Η λεωφόρος Αμαλίας, όπως αναφέρει το iefimerida, είναι κλειστή, αφού έχει γεμίσει με Αθηναίους που θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση, μετά την αρνητική τροπή που πήραν οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους.

«Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό» αναφέρεται στο κάλεσμα που δημοσιεύτηκε στην σχετική σελίδα του Facebook.

b-1

b-2

b-3

b-4

b-5

Παλαιότερα άρθρα: