Ποια είναι τα πιο σeξι χόμπι

dancing hombies
Διαβάστε επίσης

Βασικό συστατικό του σεξ απίλ τόσο μιας γυναίκας όσο και ενός άντρα δεν είναι μόνο η προσωπικότητα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και οι ενδυματολογικές επιλογές αλλά και οι ασχολίες που επιλέγει τις ελεύθερες ώρες της ημέρας.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, σύμφωνα με το onmed, θέλησαν να εξετάσουν ποια είναι τα χόμπι που θεωρούν σeξι άντρες και γυναίκες. Ζήτησαν λοιπόν από 696 νεαρές γυναίκες και 119 νεαρούς άντρες να συμπληρώσουν μια σειρά από ερωτηματολόγια που αφορούσαν σε διάφορες μορφές έκφρασης της δημιουργικότητας αλλά και σε χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Σε γενικές γραμμές, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα χόμπι που σχετίζονται με τις Τέχνες (π.χ. συγγραφή ποιημάτων, χορός, εκμάθηση μουσικών οργάνων) θεωρούνται πιο σeξι από την ενασχόληση με την Τεχνολογία (π.χ. σχεδιασμός ιστοσελίδων) ή χόμπι που συνδέονται με το χώρο του σπιτιού (π.χ. διακόσμηση, κηπουρική).

Οι γυναίκες φάνηκε να θεωρούν πιο σeξι τους άντρες που αθλούνται, τους άντρες που πηγαίνουν συχνά εκδρομές και τους άντρες που γράφουν/παίζουν μουσική.

Οι άντρες φάνηκε να θεωρούν πιο σeξι τις γυναίκες που κάνουν χορό, τις γυναίκες που πηγαίνουν εκδρομές και τις γυναίκες που αθλούνται.

Παλαιότερα άρθρα: