Ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες Χατζηδάκη και Γεωργιάδη ως αντιπρόεδροι της ΝΔ;

Το hit του καλοκαιριού στο οποίο πρωταγωνιστεί ο... Άδωνις Γεωργιάδης
Διαβάστε επίσης

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου ορίστηκαν, με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη ως αντιπρόεδροι του κόμματος.

Σύμφωνα με το capital.gr, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να προχωρήσει στο δεύτερο μεγάλο κύμα αλλαγών εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συμπληρώνοντας μία εβδομάδα στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και έχοντας ολοκληρώσει έναν ευρύ κύκλο συναντήσεων με τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, τον πρώην πρόεδρο της παράταξης και συνυποψήφιό του, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη της λεωφόρου Συγγρού, ο κ. Μητσοτάκης ανοίγει τη βεντάλια του προγράμματος των «111 ημερών», η πρώτη φάση του οποίου ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις προσώπων σε θέσεις-κλειδιά του κομματικού μηχανισμού και στην ανάλυση του μοτίβου της στρατηγικής έναντι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παλαιότερα άρθρα: